Geslaagd

Als je niet durft te springen, zal je misschien nooit vallen, maar ook nooit echt vliegen.

Met deze slogan in mijn achterhoofd startte ik in 2012 mijn postgraduaatopleiding psychotherapie in Belgie. Na 2 sollicitatiegesprekken met 2 ontzettend aardige professoren werd ik aangenomen. In Belgie kreeg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen als therapeut en daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor.

Inmiddels anno eind 2016 is mijn opleiding psychotherapie volbracht. Wat een feest! De beloning, het mooie kostbare papiertje, wat volgt op het geslaagd zijn, voelt bevredigend. Een gevoel van trots ervaar ik door het bereiken van deze mijlpaal.

De universiteit van Antwerpen is een prettige universiteit met goede, vriendelijke en warmhartige docenten. Deze 4 jaar zijn voor mijn gevoel omgevlogen. Ik ben dankbaar dat ik in Antwerpen deze studie mocht en kon volgen. Dankbaar dat ik nu deze studie heb afgerond en met een voldaan en trots gevoel kijk ik terug naar deze mooie studietijd. Het felbegeerde papier is binnen. Het papiertje waar ik mij 100% voor heb ingezet. Een ieder die de studie psychotherapie wil volgen, kan ik deze universiteit aanraden.
Ik zelf ga nu op naar de volgende mijlpaal.

Comments are currently closed.