Brace bij The voice of Holland

Gisteren heb ik met veel plezier naar the voice of Holland gekeken. De ontroering zat hem voor mij in de staart van de uitzending, toen Brace optrad. Voordat hij begon werden nieuwsberichten en foto’s getoond van welke misstappen hij gemaakt had. De misstappen waren niet mals. Toch stond daar zijn vrouw en zoontje die Brace onvoorwaardelijk steunde. Het oogde als ware liefde. De tranen die over haar wangen stroomde. Ik voel diep respect voor deze vrouw die Brace steunt in goede en slechte tijden. Prachtig.

De reflecties van Brace op deze misstanden raakte mij.

Daarna volgde een werkelijk prachtig optreden welke mij kippenvel bezorgde. Brace werd omarmt door de coaches & omarmt door het publiek wat uit zijn dak ging. Het ontroert om te horen dat Brace een tweede kans krijgt.
# iedereen verdient een tweede kans. Ieder mens maakt fouten.

Respect Ali-B en coaches.

Comments are currently closed.