Drs. Paula de Jong

Paula de Jong is klinisch psycholoog, psychotherapeut, cognitief gedragstherapeut, schematherapeut en supervisor. Samen met Paula de Jong, mijn lieve collega, heb ik Psychotherapy & Movement opgericht en ben ik zeer intensief bezig geweest met het schrijven van ons onderzoeksvoorstel voor ons omvangrijke promotieonderzoek naar PTSS.

Onderzoeksvoorstel

Binnenkort volgt op mijn website ons onderzoeksvoorstel. Voor ons onderzoek hebben we in ieder geval 175 cliënten nodig. Dat is op zich een hele uitdagende taak om 175 cliënten te kunnen bereiken. Het mooie aan Paula vind ik haar optimisme en nuchtere kijk. Paula haar motto is dat we het uiterste uit ons zelf halen. Al jaren werk ik zeer graag met Paula samen. Paula heeft een zeer open geest en geeft ieder mens een tweede kans in zijn of haar leven. Fouten maken mag. Ik vind dit erg mooi en hoop dat mensen zich realiseren hoe belangrijk het is om iemand het voordeel van de twijfel ofwel een tweede kans te geven. Mij leert het dat een mens een lerend wezen is.

Voor ons onderzoek zijn we op zoek naar cliënten die kampen met PTSS na herhaald misbruik in hun jeugd. Cliënten die zich aan willen melden verwijs ik graag naar onze website: http://www.pm-psychotherapieamsterdam.nl/. We verwachten dat ons onderzoek in mei dit jaar van start zal gaan.

Ook zijn wij nog op zoek naar freelance hoofdbehandelaren die ervaring hebben met imaginaire exposure en imaginaire rescripting bij PTSS.

GZ psychologen, Klinisch psychologen of Psychotherapeuten die interesse hebben kunnen mailen naar: info@psychotherapymovement.nl.

Voor meer informatie over drs. Paula de Jong verwijs ik u graag naar haar website.

, , ,

Comments are currently closed.