Workshop op 1NP dag

1npVandaag op zaterdag 10 oktober vindt er de jaarlijkse 1 NP dag plaats. 1NP is een landelijk netwerk van vrijgevestigden die gezamenlijk 1 doel hebben namelijk; goede en persoonlijke zorg (behandeling) geven.

Op deze bijzondere dag verzorgde drs. Paula de Jong (klinisch psycholoog) en ik een workshop over hoe je imaginaire rescripting kan toepassen bij cliënten die kampen met chronische (complexe) PTSS bij vroegkinderlijke traumatisering. Het was een leuke interactieve workshop met veel vragen van collega’s. Ik voelde mij trots om als relatief jonge professional deze workshop op de 1NP dag te mogen geven. Het enthousiasme van mijn collega’s, hun hartelijkheid en betrokkenheid bij complex trauma zal ik niet snel vergeten. Een ander compliment is voor Gerard van Kesteren. Wat een drive heeft deze man. “Groot blijven door klein te blijve”n. Prachtig motto. Respect Gerard.

Comments are currently closed.